DJ nunti Ploiesti - 0727109345 / 0724475272

Succesul unui eveniment organizat depinde in egala masura , atat de prestatia angajatilor localui gazda cat si de prestatia Dj-ului.Formatul digital ( compact disc audio) prezent in modul de sonorizare asigura cea mai buna calitate a sunetului, aparatele profesionale care citesc si amplifica aceste formate vin si completeaza calitatea serviciului oferit.


Suntem DJ din Ploiesti pentru orice eventiment al dvs. Ne place ceea ce facem si punem pasiune. Asiguram sonorizare pentru nunta si pentru orice alt eveniment indiferent de locatie si de numarul de persoane prezente la eveniment. Servicii de sonorizare DJ,Sonorizari Evenimente, Sonorizare nunta, Sonorizare Botez, Sonorizari in Ploiesti!


Pachete:Pachet DJ Botez 800Ron


Asiguram sonorizare pentru botezul dvs. si pentru orice alt eveniment indiferent de locatie si de numarul de persoane prezente la eveniment.


CELE MAI MICI PRETURI!!! Suntem o echipa de DJ specializati pe evenimente ca nunta, botez, petrecere, aniversare, conferinta.

Avem experienta vasta ca Dj nunta, dj botez, dj cununie, dj petrecere firma, dj majorat. Ajutati de echipamente de ultima generatie dam culoare si unicitate evenimentului dumneavoastra.